Stappenplan

Hieronder lees je de verschillende stappen die genomen moeten worden voor je kunt schitteren in de gesublimeerde sportkleding, incl. de productietijd die hierbij komt kijken. Heb je de gepersonaliseerde sportkleding op kortere termijn nodig, in kleinere oplages of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we kijken altijd graag of we een passende oplossing kunnen bieden.

Kledingkeuze
Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment teamkleding.

Ontwerp
Je kunt zelf een ontwerp aanleveren dat wij vervolgens op de gepersonaliseerde sportkleding vervaardigen, of je kunt onze hulp inschakelen. Wij maken op basis van jouw input (logo's, wensen, afbeeldingen, etc.) een ontwerp dat uiteraard pas op de kleding verschijnt nadat jij 100% tevreden bent.

Minimale afname
De minimale afname bij de 1ste bestelling is 10 stuks van een artikel en 30 stuks totaal, de minimale afname bij een nabestelling is 5 stuks van een artikel en 15 stuks totaal. Dames-, heren-, en kindermaten kunnen niet bij elkaar worden opgeteld en zijn dus aparte artikelen. (Bestellingen onder deze minimale afname aantallen zijn mogelijk. Hier zal een toeslag voor worden berekend)

Maatvoering en passets
De verkrijgbare maten horende bij de items vind je op de pagina teamkleding. Niet zeker van je maat of het materiaal? Wij sturen je graag een passet toe zodat je er zeker van bent de juiste maat en materiaal te kiezen.

Productietijd
De productietijd bedraagt na ontvangst van de aanbetaling 6-8 weken.

Blijf op de hoogte? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!