Wie zijn we

Geboren uit een passie voor sport is 2Sports al sinds 2005 actief op de markt van custom-made sportswear. Door de krachten te bundelen beslaat het team van 2Sports zowel het vlak van gepersonaliseerde- en gesublimeerde sportkleding, alsook de grafische kant die bij het ontwerpproces komt kijken. Zodoende heeft 2Sports al vele (bedrijfs)teams en clubs voorzien van gepersonaliseerde sportkleding, het oog wil tenslotte ook wat! 

Dave Rost

Dave Rost – Sportman in hart en nieren. Begonnen als hardloper maar in 1990 de overstap naar de triathlon gemaakt, waar hij verschillende podiumplaatsen op nationale kampioenschappen behaalde. Dave nam 2 keer deel aan de Ironman van Hawaï en behaalde verschillende Nederlandse- en Europese titels in zijn leeftijdscategorie. Na een aantal jaren actief te zijn als vertegenwoordiger in de sportkleding was de stap naar het ondernemerschap een logische, en in 2005 richte Dave 2sports op.

Sonja Jaarsveld

Sonja Jaarsveld – Triatleet, grafisch ontwerpster én sportfotografe! Na een carriere als fanatieke triatlete (o.a. Nederlands Kampioen triathlon lange afstand in 2011) haar andere grote passie professioneel opgepakt, waardoor Sonja ook vaak naast het parcours te vinden is en vanaf daar prachtige plaatjes schiet. Door haar achtergrond als ontwerpster weet Sonja de mooiste creaties te maken die al vele sportoutfits (en hun dragers) hebben doen stralen.

Taika

Taika – Om onze ontspanning op de werkvloer te waarborgen hebben wij Taika: onze trouwe bedrijfshond. Naast aaitjes scoren op kantoor is hij dol op canitrailen, kracht- en balanstraining en foto's op zijn Instagramaccount plaatsen.

Blijf op de hoogte? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!